Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


6. februar 2014   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Konference om udskældt reform

Randers kommune inviterer til fyraftensmøde om folkeskolereformen, hvor der præsenteres et idekatalog omhandlende de kommende ændringer

Indkaldelsen lyder:

 

Konference om skolereformen
 

I november måned sidste år satte Randers Kommune gang i en proces for at udmønte den nye skolereform. Det er nu blevet til et idékatalog, som medarbejdere og ledere sammen kan tage afsæt i, når det nye skoleår skal planlægges. Få en præsentation af kataloget og blev klogere på skolereformen til fyraftenskonference den 18. februar.
 
Idékataloget er resultatet af det arbejde, som otte nedsatte arbejdsgrupper har været i gang med siden en kick-off konference i november.
 
Omdrejningspunkt er skolereformen, der blandt andet stiller krav om at løfte det faglige niveau, ligesom den enkelte skole i fremtiden skal arbejde mere sammen med foreningslivet.  
 
Randers Kommune inviterer personale, elever, forældre, foreninger, virksomheder og andre interesserede til fyraftenskonference om skolereformen, tirsdag d. 18. februar 2014, kl 17:30-19:30 hos Arena Randers, Hal 2, Fynsgade 1, 8900 Randers C.
 
Formålet med konferencen er at præsentere idekataloget inden skoledere, medarbejdere og forældrebestyrelser på den enkelte skole går videre med planlægningen af næste skole år.
 
Kom og hør om de anbefalinger og spændende ideer, der er kommet ud af arbejdsgruppernes arbejde.


 
Tirsdag d. 18. februar 2014, kl 17:30-19:30 hos Arena Randers, Hal 2, Fynsgade 1, 8900 Randers C.
 
Tilmelding senest fredag den 14. februar via skolerefom.randers.dkOmann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009